Informatii utile

Toate materialele folosite pentru confectionarea acestor bijuterii si accesorii au fost atent selectionate si testate in diferite medii. Lucrez cu furnizori atat de pe piata locala cat si din afara tarii. Produsele afisate pe acest blog sunt cu titlu de prezentare, unele fiind creatii unicat, altele serii limitate. Fiind cu titlu de prezentare, ele se pot reface insa pot suferi mici diferente. Aproape toate bijuteriile se pot adapta in functie de preferintele tale.
Pentru comanda, te rog sa ma contactezi aici si vei primi toate informatiile necesare, atat referitor la stoc cat si la culorile/materialele disponible pentru bijuteria ta.

Fiecare bijuterie/accesoriu de pe acest blog prezinta anumite caracteristici, prezentate pe cat posibil sub fiecare produs in parte (atat materialul folosit cat si dimensiunile). Intretinerea bijuteriilor/accesoriilor o faci prin stergerea lor frecventa cu o carpa speciala pentru curatarea bijuteriilor/carpa umeda. Mici trucuri: bijuteriile argintii isi recapa culoarea initiala daca le tii intr-un pahar cu coca cola, sau intr-o solutie din apa cu sare de lamaie. Accesoriile aurii isi pierd mult mai repede culoarea, exceptie facand cele placate cu aur. Incearca, pe cat posibil, sa eviti contactul direct cu apa, cu parfumuri sau alte substante care pot schimba aspectul produselor. Accesoriile din materiale textile nu le spala la masina si nu le usca in medii cu lumina intensa sau la surse de caldura puternice. Incearca sa nu le bruschezi sau sa le lovesti intentionat, asa le vei purta mai mult. Doar fac parte din tine, trebuie sa le educi, nu? 

Produsele iti vor fi livrate in plicuri soc cu perna de aer pentru a evita posibila deteriorare pe timpul transportului, sau dupa caz, in cutii de carton. Daca vrei ceva pentru cadou, te rog sa specifici acest lucru.

Taxa livrare Posta Romana 8 lei (atat pentru Bucuresti cat si pentru alte orase). Taxe curier rapid pentru Bucuresti 9 lei, pentru alte orase 16 lei. Pentru trimiterea coletelor prin curier rapid se cere plata in avans in contul specificat la telefon.
Comanda minima 20 lei. Pentru comenzile mai mici de 20 de lei, taxa de livrare este de 10 lei (prin Posta Romana).

Si acum, bucura-te de bijuteria ta sau de accesoriul tau cu personalitate, care pleaca de la noi "scolite" sa te faca speciala ... suna simplistic, nu?