Tendinte...

Ce se poarta? Se poarta bijuteriile la vedere. Papusa ruseasca: opulenta, materiale bogate. Auriu si cupru. Culori neon, asortate cu gri si negru. Galbenul, rosul si portocaliul sunt baza. Auriul asorteaza-l cu albastru electric si cu maro ciocolata.


Pentru 2010 supradimensionatul este cuvantul cheie: coliere supradimensionate, bratari supradimensionate, margele si pietre supradimensionate. Coliere statement, bratari late, inele cocktail. Poarta-le cu o nuanta puternica de lac de unghii. Bucati de textile asortate cu perle pentru un strop de lux, bucati de textile asortate cu lanturi pentru un look punk, bucati de textile asortate cu pietre colorate pentru o tinuta lejera de vara. Poarta un colier statement la un corset, poarta-l si la un decolteu in V sau la baza gatului.                            
                               
     
Cerceii candelabru: vedeta sezonului. Si nu doar pentru o tinuta de seara. Indrazneste sa ii asortezi la tinuta lejera de zi. Si daca pentru seara au un real succes cerceii candelabru din margele stralucitoare, pentru zi alege margele colorate fie din sticla, fie din acryl. Sau de ce nu, o explozie de banuti din sidef colorati.